Лекція у Львові “Справедливість, Любов та Чистота у Світлі Істини”

Дата / час
21/09/2019
10:00 - 10:45 дивитися
Завантажте зустріч у свій календар: iCal, gCal

місце зустрічі:
Львів, Україна

вул. Гнатюка, 12 а
Львів
Ukraine
Навігація до цього місця

Події на цьому місці

В  межах 26-ї Міжнародної книжкової виставки “Форум видавців” у Великій залі готелю “Ріус” пройде лекція-презентація «Справедливість, Любов та Чистота у Світлі Істині» на основі знання, викладеного у книзі «У Світлі Істини – Послання Ґраля» німецького автора Абд-ру-шина.

Ми з вами пройшли довгий шлях еволюції  – від зародка духа до особистості, яка усвідомлює себе. Зараз ми знаходимося у завершальному  періоді нашого розвітку. І ми повинні прийти до другого ступеня усвідомлення – свідоме буття, тобто зрозуміти, яке місце ми займаємо в Творінні, як наша поведінка впливає на наше оточення, які наслідки наших вчинків. Також все, що в своєму хибному розвитку викривили, поставити на своє місце. Всі поняття вирівняти відповідно до Законів цього Творіння.

Велике Творіння відлито як єдине ціле, в ньому немає ні дефектів, ні тріщин. Ми люди, частина цього Творіння. Приймаємо ми цей факт чи ні – нічого не змінює в діях Божественних Законів. Для життя ми використовуємо нейтральну Силу, яка пронизує все Творіння. І ми несемо відповідальність за те – куди ми її спрамовуємо.

Автор у своєї книзі пише:

“… своїм волінням ви здатні скупчувати ці течії невидимих сил, що досягають вас, у потужну силу і посилати задля добра чи зла, аби принести людству благодать чи загибель. Ви можете і повинні розпалити таким чином палаючий вогонь у душах, вогонь натхненного прагнення до доброго, шляхетного, до удосконалення!”

Здобувши знання і застосовуючи його, ми можемо змінити своє життя на краще …

Місце проведення заходу:

м. Львів, вул. Гнатюка, 12-А

Контактні телефони: (0482) 37-80-38, моб. / Viber (067) 981-56-56

Ведучі: представники видавництва “Світ Ґраля” (Одеса)

Вхід вільний