Лекція в м. Полтаві 24.05.2019 року “Справедливість, Любов та Чистота у Світлі Істини”

Дата / час
24/05/2019
12:00 - 14:00 дивитися
Завантажте зустріч у свій календар: iCal, gCal

місце зустрічі:
Полтава, Україна

вул. Небесної Сотні, 17
Полтава
Ukraine
Навігація до цього місця

Події на цьому місці

      В обласної бібліотеці ім. І. П. Котляревського пройде лекція-презентація «Справедливість, Любов та Чистота у Світлі Істини» на основі знання, викладеного у книзі «У Світлі Істини – Послання Ґраля» німецького автора Абд-ру-шина.

Ми з вами маємо пройти довгий шлях еволюції  – від несвідомого зародка духа до особистості, яка усвідомлює себе. Зараз ми знаходимося в завершальному  періоді нашого розвитку. І ми повинні прийти до наступного ступеня розвитку – свідоме буття, тобто зрозуміти, яке місце ми займаємо в Творінні, як наша поведінка впливає на наше оточення, які наслідки наших вчинків, познати Закони цього Творіння. Також все, що в своєму хибному розвитку викривили, поставити на своє місце. Всі поняття вирівняти згідно до цих Законів.

Велике Творіння відлито як єдине ціле, в ньому немає ні дефектів, ні тріщин. Ми люди, частина цього Творіння. Приймаємо ми цей факт чи ні – нічого не змінює в діях Божественних Законів.  І ми несемо відповідальність за те – на що ми  спрямовуємо свої дії.

Автор у своєї книзі пише:

“… своїм волінням ви здатні скупчувати ці течії невидимих сил, що досягають вас, у потужну силу і посилати задля добра чи зла, аби принести людству благодать чи загибель. Ви можете і повинні розпалити таким чином палаючий вогонь у душах, вогонь натхненного прагнення до доброго, шляхетного, до удосконалення!”

Здобувши знання і застосовуючи його, ми можемо змінити своє життя на краще …

Місце проведення заходу:

м. Полтава, вул. Небесної Сотні, 17, 4-й поверх,  к. 409 

Контактні телефони: (0482) 37-80-38, моб. / Viber (067) 981-56-56

Ведучі: представники видавництва “Світ Ґраля” (Одеса)

Вхід вільний